Lottery Top Jackpot

Лото игра на Интернет. Освојте милиони.


PowerBall

2021.07.28:   25-30-53-59-60  Powerball: 05
-> Играјте Powerball преку Интернет

PowerBall е американска лотарија, во која удирајќи ги сите извлечени броеви, можете да освоите до 20 000 000 $. Ако никој не победи, акумулацијата се зголемува за 5 000 000 $. Треба да погоди 5 броја од 1 до 69 и еден број од 1 до 26 Победникот добива награда на рати во текот на 29 години. Цртежите се одржуваат во среда и сабота во МУСЛ во Вест Де Моин, Ајова.


Мега Милиони

2021.07.27:   02-35-36-54-64  Megamillions:11
-> Играјте Mega Millions преку Интернет

Мега Милионите мора да добијат пет броја од 1 до 70 и еден број од 1 до 25 (Мега топка). Минималното освојување на мега милиони е 12 милиони долари. Победата се плаќа на рати над 26 години. Цртежите се во вторник и петок во 23:00 часот во источно време на WSB-TV USA. Најголемата награда во Мега Милиони 1,537 милијарди долари и паднати 23/10/2018.


SuperEnaLotto

2021.07.29:   03-14-21-31-84-89
-> Играјте SuperEnalotto преку Интернет

СуперЕналотото игра со бројки што потекнува од Италија, а се одржа и првото реми 3 декември 1997 година. Броевите на лотаријата SuperEnalotto се вторник, четврток и сабота. Во SuperEnalotto има 6 броја извлечени од 90 броја. Најголемата добивка до денес изнесува 163 000 000 евра.


Евромилиони

2021.07.27:   05-09-19-21-25  Stars: 10 & 12
-> Играјте EuroMillions преку Интернет

ЕуроМилиони (Еурото Лото) е најпопуларниот европски број на лотарија. Извлечени се 5 од 50 броеви и 2 цифри од 1 до 12 Најниска акумулација од 15 милиони евра. Ако никој не ги погоди сите броеви, акумулација на расте. Најголемата победа во Евромилиони е 190 000 000. Броевите за извлекување во милиони милиони се одржуваат секој петок во Париз, во 21:25 часот.


PlayUKLottery

Во Велика Британија Лото е составен од 6 броја од 69 броја, плус преостанатите 40 броеви е извлечен парен број. Цртежите се одржуваат во среда и сабота. Ако никој не може да нацрта три промашувања, се губи акумулацијата од 6 броја.


Играј Оз Лото

Играјте Оз Лото Австралија е лотарија на која се игра лотарија секој вторник. Броевите Ozz Play Lotto треба да бидат избришани седум од 45 броја. Jackекпот е 2 000 000 $. Најголемата исплата е 106.549.984,76 УСД.


Играјте Оз Пауербол

Во Oz Play Powerball за да се освои главната награда треба да се отстранат 5 броја од 1 до 45, плус број од 1 до 45 Цртежите се одржуваат во четврток.


Во секоја од тие игри можете да освоите огромна сума. Само купете облог на избраната лотарија. Можете да го направите ова без да го напуштите вашиот дом на лесен начин, преку Интернет.
Select language:

en    af    ar    bg    bs    cs    da    de    el    es   

fr    hu    hr    id    it    ja    lt    lv    mk    nl   

no    uk    pt    ro    ru    sk    sl    sv    sq    sr   

th    tr    vi   

Лото игра на Интернет. Освојте милиони.    Links