Lottery Top Jackpot

Luaj Lotto në internet. Fito miliona.


PowerBall

2021.07.28:   25-30-53-59-60  Powerball: 05
-> Luaj Powerball përmes internetit

PowerBall është një llotari amerikane, në të cilën duke goditur të gjithë numrat e tërhequr, ju mund të fitoni deri në 20 000 000 $. Nëse askush nuk fiton, akumulimi rritet me 5 000 000 $. Duhet të godasë 5 numra nga 1 në 69 dhe një numër nga 1 në 26 Fituesi merr çmimin në këste mbi 29 vjet. Vizatimet mbahen të Mërkurën dhe të Shtunën në MUSL në West Des Moines, Iowa.


Mega Miliona

2021.07.27:   02-35-36-54-64  Megamillions:11
-> Luaj Mega Millions përmes internetit

Mega Millions duhet të marrin pesë numra nga 1 në 70 dhe një numër nga 1 në 25 (Mega Ball). Fitimi minimal i Mega Millions është 12 milion dollarë. Fitimi paguhet me këste mbi 26 vjet. Vizatimet janë të Martën dhe të Premten në orën 23:00 në WSB-TV USA Time Time. Çmimi më i madh në Mega Miliona 1.537 miliardë dollarë dhe ra 10/23/2018.


SuperEnaLotto

2021.07.29:   03-14-21-31-84-89
-> Luaj SuperEnalotto përmes internetit

SuperEnalotto një lojë me numër që filloi në Itali, dhe shorti i parë u mbajt 3 Dhjetor 1997. Numrat e Lotarisë SuperEnalotto janë të Martën, të Enjten dhe të Shtunën. Në SuperEnalotto janë 6 numra të tërhequr nga 90 numra. Fitorja më e madhe deri më tani arrin në 163 000 000 euro.


EuroMilionat

2021.07.27:   05-09-19-21-25  Stars: 10 & 12
-> Luaj EuroMillions përmes internetit

EuroMillions (Euro Lotto) është numri më i popullarizuar i lotarisë Evropiane. Drawnshtë tërhequr 5 nga 50 numra dhe 2 shifra nga 1 në 12 Akumulimi më i ulët prej 15 milion EUR. Nëse askush nuk i godet të gjithë numrat, akumulimi i rritjes. Fitorja më e madhe në EuroMillions është një 190 000 000. Numrat e tërheqjes në Miliona Euro mbahen çdo të Premte në Paris, në 21:25.


LuajUKLottery Play

Në Mbretërinë e Bashkuar Lotto është 6 numra të tërhequr nga 69 numra, plus 40 numrat e mbetur është tërhequr edhe një numër. Vizatimet mbahen të Mërkurën dhe të Shtunën. Nëse askush nuk mund të tërheqë tri gabime, akumulimi i 6 numrave humbet.


Luaj Oz Lotto

Luaj Oz Lotto Australia është një llotari në të cilën lotohet çdo të Martë. Numrat Ozz Play Lotto duhet të fshihen shtatë nga 45 numrat. Jackpot është 2 000 000 $. Pagesa më e madhe është 106,549,984.76 dollarë.


Luaj Oz Powerball

Në Oz Play Powerball për të fituar çmimin e madh duhet të hiqen 5 numra nga 1 në 45, plus një numër nga 1 në 45 Vizatimet mbahen të Enjteve.


Në secilën nga ato lojëra mund të fitoni një sasi të madhe. Thjesht blini një bast në lotarinë e zgjedhur. Ju mund ta bëni këtë pa u larguar nga shtëpia juaj në mënyrën më të lehtë, përmes internetit.
Select language:

en    af    ar    bg    bs    cs    da    de    el    es   

fr    hu    hr    id    it    ja    lt    lv    mk    nl   

no    uk    pt    ro    ru    sk    sl    sv    sq    sr   

th    tr    vi   

Luaj Lotto në internet. Fito miliona.    Links